Huur voordelig bij JATS | Alle prijzen zijn inclusief BTW | Boven de € 135,- GRATIS BEZORGEN ! | klik hier voor de voorwaarden


Activiteiten

Naast de verhuur van onze sport- en spelartikelen organiseren wij ook allerlei (outdoor) activiteiten in Friesland. 

Bent u op zoek naar een leuk evenement voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of buurtfeest? Ook dan bent u bij JATS op het juiste adres. 

Wij bieden de perfecte activiteiten om de teamgeest tussen u en uw collega's te versterken. Maar ook voor sportief getinte feesten met vrienden, buren of klasgenootjes hebben wij toepasselijke activiteiten.

 

 

boogschieten-arrangemtn   schietarrangemtn-jats   vlotbouwen-arrangement   zeskamp

Boogschieten

Een spannende competitie waarbij techniek en concentratie voorop staan. 

Lees meer >>

 

Schietarrangement

2-uur durend programma bestaande uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijpschieten. 

Lees meer>>

 

Vlotbouwen

Vlot bouwen is bij uitstek geschikt voor teambuilding. Wie bouwt het snelste het beste vlot? 

Lees meer >>

 

Zeskamp

Beleef een sportieve en gezellige dag met een zeskamp.

 

Waar?

Wij kunnen de activiteiten bij u op locatie verzorgen. Sommige activiteiten kunnen ook binnen plaatsvinden. Neem contact met ons op over de locatie zodat wij kunnen bepalen of deze geschikt is voor de gewenste activiteiten. 

Heeft u zelf onvoldoende ruimte? Dan organiseren wij de activiteiten op ons eigen terrein. In het Friese Lollum, vlakbij Franeker, hebben wij voldoende ruimte en mogelijkheden om er een spetterend evenement van te maken!

Over Jats

Wij zijn gespecialiseerd in sportief getinte evenementen, vooral op recreatief gebied. Onze artikelen zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, (dorps)feesten, familiedagen, teambuilding etc. Leuk en gezellig samen lichamelijk bezig zijn. Ontspanning door inspanning.

© Jats Sport- en spelverhuur Moune Reclame & Webdesign