Huur voordelig bij JATS | Alle prijzen zijn inclusief BTW | Boven de € 135,- GRATIS BEZORGEN ! | klik hier voor de voorwaarden

Dagbesteding4

JATS Sport- en spelverhuur is gevestigd in Lollum, centraal in Friesland. JATS is een bedrijf met een duidelijk sociaal gezicht. Wij werken graag met en voor mensen, niet alleen als wij bij uw evenement zijn maar ook op andere momenten. Wij bieden bijvoorbeeld een werkplek voor mensen met een (arbeids)handicap in welke vorm dan ook. 

Klik hier om meer te lezen over Dagbesteding.


Een korte introductie van JATS:

Verhuur

Springkussens

Voor de kleintjes verhuren wij verschillende springkussens, een opblaasbaar ballenbad en zelfs een mini rodeostier! Alles voor een leuk kinderfeest!
Klik voor het totale aanbod >>

 

Luchtkussens met activiteit

Ook voor volwassenen hebben wij luchtkussens, maar dan gekoppeld aan een leuke activiteit. Denk eens aan de supergladde buikschuifbaan, de “bungee run” of survivalbaan.
Klik voor het totale aanbod >>


Games en attracties

Naast luchtkusens verhuren wij ook diverse leuke attracties en XL games. Zo hebben wij XL Darts, een zwembad met balk, kratstapelen, sumo worstelpakken en nog veel meer!

Klik voor het totale aanbod >>

 

Voetbalspellen

Op het gebied van voetbal verhuren wij ook een serie sportieve spellen: ga eens voetballen in de arena Panna, de voetbalboarding of maak kennis met de Bubble Balls.

Klik voor het totale aanbod >>

 

Zeskampartikelen

Er is een ruime keuze aan zeskampartikelen om uw eigen zeskamp samen te stellen. Zo hebben wij o.a. loopbroeken, kaasdragers en een vliegend tapijt. Gegarandeerd een hoop plezier!
Klik voor het totale aanbod >>

 

Felicitatie-objecten

Wilt u iemand in het zonnetje zetten omdat hij of zij 50 jaar is geworden? Of omdat er een kleine geboren is? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een felicitatie-object.
Klik voor het totale aanbod >>

 

Sport & spel

Wij verhuren uiteenlopende sport- en spelartikelen. Daarbij kunt u denken aan blikgooien, boogschieten of een bingoset.
Klik voor het totale aanbod >>

 

Oud-Hollandse spelen

Huur bij ons de leukste Oud-Hollandse spellen. Tijden herleven met het knikkermikken, labyrint en de zenuwslopende “spiraal”. Wie is er niet groot mee geworden?
Klik voor het totale aanbod >>


Arrangementen

Bij ons is het tevens mogelijk om een arrangement te kiezen, hierdoor huurt u nog voordeliger.
Klik voor het totale aanbod >>


Activiteiten (outdoor)

JATS Sport- en spelverhuur organiseert ook leuke teambuilding- en outdooractiviteiten zoals boogschieten en vlot bouwen.

Klik voor het totale aanbod >>

Over Jats

Wij zijn gespecialiseerd in sportief getinte evenementen, vooral op recreatief gebied. Onze artikelen zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, (dorps)feesten, familiedagen, teambuilding etc. Leuk en gezellig samen lichamelijk bezig zijn. Ontspanning door inspanning.

© Jats Sport- en spelverhuur Moune Reclame & Webdesign