Huur voordelig bij JATS | Alle prijzen zijn inclusief BTW | Boven de € 135,- GRATIS BEZORGEN ! | klik hier voor de voorwaarden


Arrangementen

klin-englijbaan

Jats Sport-en Spelverhuur Friesland maakt van elk feest een bijzonder feest. Geen standaard personeelsuitje of dorpsfeest, maar een speciaal samensgesteld arrangement afgestemd op uw wensen. Een arrangement geschikt voor jong en oud, groot en klein? Dat kan bij Jats. 

 

Bij een arrangement is het leuk om teams samen te stellen zodat er een spannende, maar vooral gezonde onderlinge competitie is. Welk team werkt het beste samen om zo het snelste over finish te komen? Dit zorgt altijd voor een hoop plezier en is leuk om mee te doen, maar ook om naar te kijken!

 

U wilt voordelig huren maar wel een compleet pakket? 

 

Kies dan voor een arrangement!

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo zijn er verschillende zeskampen, een mega mega stormbaan, een voetbal- en familedagarrangement. Ook bieden wij speciale arrangementen voor kinderen, voor binnen en buiten.

 

Eigen arrangement

U kunt ook zelf een arrangement samenstellen. Mail ons met de spellen en/of attracties die u wilt combineren dan zorgen wij voor een scherpe prijsopgave! Mail ons>>

 

Bij u op locatie of bij JATS

De luchtkussens en spellen kunnen bij u op locatie worden bezorgd en klaargezet, maar het is ook mogelijk om de arrangementen te boeken op onze eigen locatie. 

Jats is gevestigd in Lollum, een prachtig dorpje, heel centraal gelegen in Friesland. U bent er zo vanuit Bolsward, Sneek, Franeker, Leeuwarden en Harlingen! Wij hebben de ruimte en faciliteiten om er een schitterende dag van te maken!

Over Jats

Wij zijn gespecialiseerd in sportief getinte evenementen, vooral op recreatief gebied. Onze artikelen zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, (dorps)feesten, familiedagen, teambuilding etc. Leuk en gezellig samen lichamelijk bezig zijn. Ontspanning door inspanning.

© Jats Sport- en spelverhuur Moune Reclame & Webdesign