Huur voordelig bij JATS | Alle prijzen zijn inclusief BTW | Boven de € 135,- GRATIS BEZORGEN ! | klik hier voor de voorwaarden


Oud Hollandse spellen

Oude tijden herleven met de leukste Oud Hollandse spellen

Wij verhuren prachtige oude spellen die al jarenlang gespeeld worden. Geschikt voor klein en groot. Een dag vol plezier met onder andere het spannende labyrint, knikkermikken, spiegelschrijven en de spiraal. Wie kent het niet?

 

Het is bijvoorbeeld een leuk idee om een parcours uit te zetten met allerlei verschillende Oud Hollandse spellen. Per onderdeel krijgen de groepjes dan een bepaalde tijd om het spel te spelen en er zijn natuurlijk punten te behalen. Een gezonde competitie waar snelheid, tactiek en behendigheid een grote rol spelen. Aan het einde kunnen de punten worden opgeteld en rolt er een winnaar uit!

 

Oud Hollandse spellen huurt u het voordeligste met een arrangement, u huurt dan tien spelen voor €100,-

 

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.

Over Jats

Wij zijn gespecialiseerd in sportief getinte evenementen, vooral op recreatief gebied. Onze artikelen zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, (dorps)feesten, familiedagen, teambuilding etc. Leuk en gezellig samen lichamelijk bezig zijn. Ontspanning door inspanning.

© Jats Sport- en spelverhuur Moune Reclame & Webdesign